Kølerum bygges gerne på mål, også i højden. Vores fabrik laver elementer i 60 – 70 – 80 – 100 og 120 mm. Vi laver døre med manuel åbning, aromatisk åbning, eller skydedør. Vi har løsningerne, og du har opgaven, lad os samarbejde omkring opgaven.
Kølerum ser ikke ud af så meget, når disse er bygget ind. Når rummet er kommet på plads bag beton vægge, lofter og gulve, laver vi en pæn inddækning omkring rummet, så integrationen ser naturlig ud. Alle rum kan i dag leveres i hvide og stål grå. Den nye stål grå, har en overflade hvorpå man ikke kan se fedt finger.

Alle rum kan leveres i rustfrit stål, både ind og udvendigt.

Alle rum leveres med den nødvendige alarm, CTS styringer eller DiXell styringer. Ønsker man rude i døren, har vi også denne løsning.

Lys i kølerummet kan også styres med pir løsninger, eller med almindelig dørkontakt.

Vi har kan lave lavenergibelysning helt ned til -40°C, uden tændingsproblemer.

Alle vores køle eller frostrum kan leveres med gulv eller for udsparring for elementet. Har du ikke mulighed for udsparring, laver vi forskellige rampe løsninger.

Vi special bygger alle rum, lige så det passer i dine lokaler. Vi laver rum i alle højder og ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kommer gerne og måler op og giver den rigtige vejledning, du modtager tegning over placeringen og reoler muligheder. Vi laver monter det hele, klar til brug.

I Danmark har vi forhandlingen af SIL kompressor, som nok er verdens bedste maskine.Den leveres med vandtæt kabinet, med alt indbygget teknik, som el-tavle, sikkerhedsafbryder, skueglas, termoventil, kompressor, kondensator, variable hastighed på blæser, frostsikring, ophængnings beslag.

Kontakt os for priser og leveringstider.

Til alle standardrum, har vi “plug in” enheder, og disse køle enheder leveres med en omgivelses­­­­­­­­­­­­temperatur på 43°C. Kølemaskinerne er meget driftsikre og pålidelige og giver en hurtig montering. Køle enheden er med dørkontakt og orienteringslys og genfordampning af kondensvand.